Rólunk

Rólunk 2018-02-16T16:36:13+00:00

Azért olvashatod most ezeket a sorokat, mert túl sokszor találkozom azzal: a „vidéki” szinte már szitokszó lett. Pedig vidéken élni remek dolog.

Tisztább a levegőnk, megismerjük az utcán a szomszédot, és igenis meg tudunk élni anélkül, hogy a város kellene ehhez. Talán órákat kell utaznunk naponta, és lehet, hogy néha széthúzunk magunk között… De valljuk, hogy vidéken is jó.

Ha te is így gondolod, a legjobb helyen jársz. Szeretném, ha itt is olyanokkal kerülhetnék kapcsolatba, akik hasonlóan gondolkodnak.

Olyanokat szeretnék megszólítani, akik vidékiként a vidéki élet szépségét és a vidéket sújtó problémákat egyszerre képesek látni, és pont ezért hajlandóak arra is, hogy tegyenek ezek megoldásáért. Akiknek nem az a megoldás, hogy elmenekülnek vagy beletörődnek, hanem kiállnak az igazukért akár polgármesterrel, helyi kiskirállyal vagy nagyszájú vállalkozóval szemben.

Annyira szeretnék ilyen embereket találni, hogy még üzenetküldési lehetőséget is raktam az oldalra: írj nekem véleményt vagy akár listát arról, te miért szeretsz vidéken élni, és ha megüti a mércét, örömmel publikálom!